January 13, 2011

Slipp løs din indre superhelt

En ny stjerne har dukket opp på MMO-himmelen  - DC Univers Online.

Vi alle kjenner til DC Universet på en eller annen måte. Om det er gjennom Batman, Superman, The Joker, Catwoman - eller hvem du nå er fascinert av. Og stedsnavn som Gotham City, Metropolis og Arkham azylum er noe de fleste burde ha et forhold til.

(følgende innlegg er kun basert på rask lesing på nett, og ikke fra egne erfaringer)

Her kan du selv velge hvilken superhelt - eller skurk - fra DC Universet du vil spille. Selvfølgelig kan man skape en avatar etter eget ønske, og selv velge hvilke superkrefter du vil ha. Du velger også hvem du vil ha som mentor, f. eks. Batman eller Superman om du skal være en superhelt, og f. eks The Joker om du vil være en skurk.

De reklamerer med at det er det eneste MMO hvor du har kontroll over hver eneste bevegelseog hvert eneste slag avataren din gjør - ikke noe auto-attack her med andre ord. Og med tanke på filmer jeg har sett av gameplay, så går det tidvis nok så raskt for seg, så her gjelder det å holde tunga rett i munnen under de større kampene.

Historiene og oppdragene er skrevet av DC's egne skribenter, deriblant Geoff Johns og Marv Wolfman.

DC Uniivers Online ble lansert i går til PC og PS3, og jeg legger her ved en trailer om prosessen for å skape en avatar.

Kom gjerne med feedback om det er noen der ute som spiller og har erfaringer, det ser i alle  fall kjekt ut!

No comments:

Post a Comment